Det är så kul och peppande att få positiv respons från er som läser (och från media)! Här har jag samlat några exempel på det som är sagt och skrivet om Effekt.

Här finns respons och utvärderingar från deltagare av Tiodagarsutmaningen.

Klipp från medier

VK_uppslag_JE_webb

Respons på Effektbreven:

”Jag måste bara säga det att effektbreven gör mig så himla lycklig. Det är som världen bästa påminnelse att inte sluta göra precis det jag känner för att göra! Tack för att du gör dem så att jag kan sluta tänka på strunt och börja fokusera!!”
/Lina Lindström

Jag fullkomligt älskar dina notiser i mer effekt!
/Jane

”Du skriver om ämnen som hittar av mig, precis där jag står! Jag inser att jag inte är ensam med mina dilemman samtidigt som du ger en knuff i rätt riktning. En dos möjligheter och positiv pepp, rakt in i mailboxen! Tack Jenny!”
/Leona Andersson

”Tack Jenny för det senaste nyhetsbrevet! Blev jätteinspirerad! Ville bara säga det. :)”
/Malin Lindberg

”Du är så otroligt inspirerande och välformulerad så det här kommer att gå så bra! Jag vill bara säga att jag tycker så mycket om ditt språk – du skriver fantastiskt bra och använder helt rätt och väl valda ord! Du är tydlig och rak i dina formuleringar! Det gillar jag!”
/Maria W

”Vill bara tacka dig för din inspirerande mailserie för mer effekt. Jag fick det sista mailet i serien för ett tag sedan, men har ofta gått tillbaka till alla de tänkvärda tips du så generöst bjuder på. När jag läser  dem nu, ser jag hur mycket de faktiskt hjälpt till att påverka mitt tänkande i precis rätt riktning. Och att det varit givande att under en längre tid få dessa regelbundna duschar med positiv energ, konstruktiva idéer och tankar som triggar igång de avsomnade delarna av ens person – de delarna är ofta de viktigaste!”
/Marie Hellgren

”Jag tycker du inspirerar och är duktig i det du gör. Vill gärna ha fler tips på hur man kan tänka för att komma vidare i ett dilemma.”
/Paulina Parola

”Tack för tänkvärda ord i senaste Effektbrevet ! Kändes lite som en bekräftelse i den fas jag är inne i just nu. Kämpar med att välja bort rätt mycket just nu!”
/Helena Lindgren

”Tack för intressanta brev!”
/Eva Frostensson

”Väldigt bra text. Även om jag kommit i kontakt med liknande texter och uppställningar, framförallt i samband med time management introduktioner från USA, så finns det en enkelhet och samtidigt ett djup i din sammanställning.”
/Stefan Lindgren

”Tack för inspirerande Effektbrev!”
/Annika Forsgren

”TACK! Skummade bara igenom Effektbrevet, va just tidsbrist….. känner mig stressad att läsa allt…  så jag hamnade snabbt vid de sammanfattande punkterna – OCH – slöt direkt bort en sak ur mitt liv. En sak jag gått och funderat över i tre – fyra dagar om jag skall ha kvar eller inte. Nu var det LÄTT att bestämma mig, det skall jag INTE. Skall sikta på EN sak och glänsa i det!”
/Dorothea Liebel

Tack för bästa artikeln på länge, lättare sagt än gjort dock, och jag övar på…
/Liselotte N

Om Jenny som coach och utbildare

”Jenny uppmärksammade mig på mina goda egenskaper och fick mig att uppskatta dessa ännu mera. Hon hjälpte mig också att inse vikten av handling och tekniker för att fokusera på resultatet mera än på hindren. Alla borde ha en coach”
/Kennet Holmbom, VD för TM Konsult

”Jenny är en snabb, klok och inkännande coach som tar sin klient till resultat och handlingar. Dessutom är hon effektiv, smart och en extremt duktig skribent. I affärer är Jenny strålande på att knyta kontakter, se vad kunden behöver och efterfrågar. Jenny levererar alltid i världsklass.”
/Anna Åberg

”Du har förgyllt mitt liv med mycket insikt!”
/Maj-Britt Lindgren

“Jag brukar aldrig gilla övningar man ska göra på utbildningar. Men det här var första gången som övningarna varit meningsfulla och givande. Jättebra utbildningsdag!”
/Hans Thorén, labchef på SCA Packaging

“Jag fick chans att bolla idéer och tänka i nya banor under coachningen med Jenny, det var fantastiskt bra! En av de saker som hon gjorde så bra var att ständigt ge mig nya perspektiv på saker som jag hade antagit och som begränsade mig. Det var lite som stretching för medvetandet.”
/Olle Åberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Switch to our mobile site