info (@) sprind.se

3 Responses to Kontakt

 1. Annica skriver:

  Hej Jenny det är alltid lika kul att få dina mail. Så inspirerande. Jag är sugen på 10 dagars utmaningen. Bet inte om det passar för mig. Har just sakt upp mig från min tjänst som USK för jag vill göra något annat. Är arbetslös nu. Hör gärna av dig, Med vänlig hälsning, Annica

 2. Jenny Eklund skriver:

  Hej Annica! Vad roligt att du uppskattar det jag gör! Det värmer att höra. Tiodagarsutmaningen är anpassad för att passa alla olika situationer; oavsett om man är arbetslös, sjukskriven eller jobbar hur mycket som helst. Jag kan varmt rekommendera det som ett sätt att få mer klarhet i vad man vill – men också att komma igång att GÖRA.

  Jag har svarat dig mer i detalj via mejl också.

 3. Karin Svensson skriver:

  Hej!

  Efter att ha besökt er hemsida skulle jag vilja höra efter om det finns något intresse från er sida att
  låta mig köpa en länk från er.

  Jag representerar Red Star Media – ett internationellt företag som representerar flera stora och ansedda onlinekasino-varumärken och filialer. Har du till exempel en blogg eller nyhetsdel, kan det handla om ett vanligt inlägg som handlar om vad som helst, där en länk diskret och kort kläms in.

  Det handlar alltså inte om expondering, du kan placera länken vart du vill. Ersättning ligger på 700kr till 1500kr beroende på vilken rank din sida har.

  Hör av er om ni är intresserade så kan vi diskutera vidare detaljer angående länken och hur den bäst placeras på er hemsida.

  Med vänliga hälsningar,

  Karin Svensson
  http://www.redstarmedia.org

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Switch to our mobile site